Üdvözöljük a Gem Irodatechnika Kft honlapján!

A GEM Irodatechnika Kft. a speciális üzleti megoldások szállitója. Az általunk forgalmazott és szervizelt gépek a legmodernebb gyártás technológiai eszközök alkalmazásával készülnek. Figyelembe véve a funkcionalitást és felhasználhatóságukat a gazdasági élet számtalan területén. Kínálatunkban szerepelnek másológépek, nyomtatók, nagy biztonsággal működő bankjegyszámlálók, és banki számológépek. Dokumentumok végső feldolgozását biztosító levél és brossura hajtogató gépek. Cégünk az NAV engedélyes pénztárgépek forgalmazója és garanciális szervize vásárlóink legmagasabb szintű kiszolgálását valósitja meg.  AKCIÓNK

Gem Irodatechnika mint márkaszerviz!

A GEM Irodatechnika Kft. A GEMSYS, MURATEC, OLYMPIA,DEVELOP másológépek területi garanciális szervize, valamint a TEC,IES és GEISHA NAV ENGEDÉLYES pénztárgépek szervize Ha Ön most vásárol Gemsys NC 6103-as bankjegyszámlálót, akkor megajándékozzuk Önt egy Gemsys MD 323-as bankjegy detektorral. Cégünk eseti megbizás esetén válalja a Konica, Minolta, Canon másológépek Javitását, kellékanyagainak ellátását is.


  GEMSYS AZ ÜZLETI MEGOLDÁSOK SZÁLLITÓJA


GEMSYS MURATEC MÁSOLÓGÉPEK

   Napjainkban egyre fontosabbá válik, hogy technikai eszközeink fenntartására minél kevesebbet költsünk, és a lehető legszélesebb körben tudjuk alkalmazni a minden- napi munkánk során. A Muratec MFX 2200 kategóriájában egyedülállóan mind a négy funkciót a másolást, nyomtatást, dokumentum szkennelést és a faxolás lehetőségét már alapkiépítésben biztosítja Önnek


GEMSYS OLYMPIA MÁSOLÓGÉPEK

   A Gemsys Olympia legnépszerübb terméke az Omega 1640-es másológép, amely alapkiépitésben másol, nyomtat és szkennel akár A3-as méretben is. Másolási és nyomtatási sebessége 16 lap/perc. Ha Ön most vásárol Omega 1640-es másológépet, ajándékba Olympia személyi iratmegsemmisítőt adunk ajándékba.


DEVELOP MÁSOLÓGÉPEK

  A színeknek fontos szerepük van az üzleti és marketing kommunikációban egyaránt, ráadásul ha egy megfelelő eszközzel nyomtatjuk, vagy másoljuk a színes dokumentumainkat, a hatékonyságuk annál nagyobb. A Develop színes MFP készülékeivel esztétikusabbá, tagoltabbá és vonzóvá tehetjük a prezentációkat és dokumentumainkat.


GEMSYS BANKJEGYSZÁMLÁLÓK

   A GEMSYS Bankjegyszámlálók és Detektorok száolják a pénzt, számolják az előnyöket. A Gemsys irodai és banki professzionális gépei között Ön is megtalálja munkájához legmegfelelőbb eszközt. Ha Ön most vásárol Gemsys NC 6103-as bankjegyszámlálót, akkor megajándékozzuk Önt egy Gemsys MD 323-as bankjegy detektorral.


NAV ENGEDÉLYES PÉNZTÁRGÉPEK

  A GEM Irodatechnika mint NAV engedélyes pénztárgépek forgalmazója és szervize teljes ügyintézéssel, és folyamatos szervizszolgáltatással kinálja a TEC, GEISHA pénztárgépeket. Éves leolvasásások, adatváltozás bejegyzése, ÁFA és fejléc programozás garanciával.


IRATMEGSEMMISÍTŐK

   Bizalmas iratok, számlák, bejövő levelek, feljegyzések megsemmisítését végezze szakszerüen Olympia iratmegsemmisítőkkel. Üzleti biztonságát minimális beruházással megteremtheti személyi iratmegsemmisítők már 8000 Ft-tól. Válaljuk iratok, CD és DVD adathordozók helyszini megsemmisítését eseti megbizással is.


GEMSYS HAJTOGATÓGÉPEK

   GEMSYS hajtogatógépek segitségéve egyedivé teheti prospektusait, kiadványait. Nagymennyiségü levelek készrehajtogatásával gyorsá és precizzé teheti a postázás folyamatait. Kinálatunkban megtalálja az egyszerű levélhajtogatót TFM-104 és a professzionális TFM-404 modellt is, amely 6 hajtási formával rendelkezik.


OLYMPIA ÍRÓGÉPEK

  Az írásmunkák gépesítése területén az Olimpia több 100 éves múlttal rendelkezik Az Olimpia Traveller az egyetlen jelenleg gyártott táskaírógép. Mindenkinek ajánljuk akik ragaszkodnak egy megbízható mechanikus termékhez. Az Olimpia Carrera de luxe MD napjaink elvárásainak megfelelő szövegszerkesztős, LCD kijelzős asztali írógép, amely könnyedén mobilizálható.


SZÁMOLÓGÉPEK

  Olympia CPD 5212 irodai asztali számológép 12 karakteres kijelzővel az Olympia CPD 5314 banki asztali számológép amely 14 karakteres kijelzővel rendelkezik. Festékszalaga 13 mm-es normál piros-fekete. Funkciói között megtalálható az előreprogramozott ÁFA, Deviza számolás is.

Muratec MFX 2200

Muratec MFX 2225

Muratec MFX 2700

Muratec MFX 2725

OLYMPIA Omega 1630

Olympia Omega 1630F

Olympia Omega 1640

Olympia Omega 2140

Develop ineo +200

Develop ineo +203

Develop ineo +253

TEC pénztárgép

Geisha pénztárgép

GEMSYS NC 6003

GEMSYS NC 6103

GEMSYS NC 3000 LED

GEMSYS NC 3000 VFD

GEMSYS NC 3000 LCD

GEMSYS NC 4000 LED

GEMSYS NC 4000 VFD

GEMSYS NC 4000 LCD

GEMSYS CD 2158

GEMSYS MD 323

GEMSYS TFM 104

GEMSYS TFM 203

GEMSYS TFM 304

GEMSYS TFM 404

PS 515.4C

PS 17CD

CPD 5212E, 5314E

Carrera de Luxe MD

Traveller

Copyright ©
Gem Irodatechnika Kft

Home           Termékek           Szolgáltatások           Hírek           Rólunk           Kapcsolat